15171

Oudjaar_2009_001 Een slecht voorteken > een volledig oneven nummer! Gisteren het startnummer ontvangen voor de halve marathon van Egmond volgende week.

We gaan een week van de alcohol af, gezond en matig eten om de laatste 2 kilo er af te krijgen. In tegenstelling tot vorig jaar (mislukt "Yvonne van Gennipeffect") blijven we deze laatste 10 dagen volop in training.

Eén gedachte over “15171”

  1. ha die ed eerst natuurlijk de allerbeste wensen ook voor je huisgenoten,dat start bewijs is geen excuus om niet te winnen? je gaat er voor,denkend aan je dure sap dagen!is die paar kilo er zo weer af.liefs ellie gezellie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.