Nieuwjaarsreceptie Stichting Herstelling

Nieuwjaarsreceptie_stichting_herste Gisteren op de nieuwjaarsreceptie van de Stichting Herstelling geweest. Goed om weer even alle mensen te zien en te spreken. Goede speech van mijn opvolger Joop van Burk.

Nieuwjaarsreceptie_stichting_hers_3 Nieuwjaarsreceptie_stichting_hers_4

Nieuwjaarsreceptie_stichting_hers_5

Nieuwjaarsreceptie_stichting_hers_7

Op de foto’s: Even willekeurig: Fred Kanters, Arnold Jansma, Edwin Groeneveld (2x) Arie Kuiper, Jules Kranenburg + partner, Wim Hooyman, Carolien de Jong, Els Verkaik en Joop van Burk (nieuwe directeur stichting Herstelling) en Richard Neimeijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.