Madrid: De Dakentour

Vandaag de xa8dakentourxa8 gedaan in Madrid. Een wandeling door het centrum van Madrid met natuurlijk de onvermijdelijke groepsfoto. Geweldig uitzicht over de gehele stad van alle kanten. Een topwandeling en daarna een lunch in een typsich spaans restaurant, warm eten dus in de middag tegen een uur of vier. Veel visklanten vandaag! Vervolgens het nummer ophalen voor de halve marathon van morgen. De spanning stijgt en vanmiddag hebben de laatste lopers zich bij ons gevoegd. Paul Neering, Kees Schelling en Jan Ruijter zijn er in vol ornaat. Na het scoren van de nummers en een korte break met de broers Neering, Kees en Frouk en Marja aan de tapas gegaan met de laaste sterke verhalen. Morgen de dag van de waarheid. Morgen meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.