Zandvoort Circuit run 2010

Zandvoort_edward_neering_1

De Zandvoort Circuit Run afgelopen zondag gelopen in 1.14.56 met vier kilometer over rul zand (hoog water op zijn hoogst!) en een forse tegenwind (kracht 6/7). Wel een leuke loop zo over circuit, strand en dorp en finish op circuit en aankomen als een Formule 1 weliswaar iets langzamer dan de bolides van de Formule 1, maar toch!

Carly de Vries van AV TRIAS eindigde in 1. 10 uur en 55 seconden. Een toptijd omdat ze normaal gesproken even snel als ik loopt. Ellen Jorna eindigde in 1.15.32, Sjaak Kaandorp in 59:49 en Olof Glorie eindigde in de formidabele tijd van 58.42!

Wel daarna flink ziek geworden en geen idee waarvan. Was goed gekleed dus geen kou oid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.