Andrxc3xa9 Neering en Marja Keijzer 25 jaar getrouwd!

Andr_en_marja_25_jaar_getrouwd_004 Het is alweer 25 jaar geleden dat Andrxc3xa9 en Marja elkaar in het West-indisch Huis aan de Haarlemmerdijk elkaar het jawoord gaven. Destijds direct daarna richting Amsterdam Sloten waar het feest zich voltrok in Boer en Vink achter de gerefomeerde kerk in dit schilderachtig stukje Amsterdam met een oeroud verleden. Een geweldig feest voltrok zich daar met een wielrenact van de boys die destijds de slag om de Ballon D’alsache hadden geleverd, de zeepact van Andrxc3xa9 Neering maar natuurlijk ook dat hij destijds volledig werd iingetaped. Toch herinneren we de datum van 26 april 1985 ook om heel iets anders. Het feest was afgelopen en iedereen ging huiswaarts. Bij het verlaten van het plaatsje Sloten richting Osdorp wemelde het van de politie. Zwaailichten van politiewagens en ambulances verlichtten de stad bij de Baden Powellweg en de Pieter Callandlaan. Er zijn mensen geweest die dachten dat er een giga alchoholcontrole was en daarom in de auto zijn gaan slapen op het grasveld op de hoek Plesmanlaan/BadenPowellweg. Wat was er echt aan de hand?  De arrestatie van twee terroristen van die Rote Armee Fracktion (RAF) uit Duitsland, nl de heren Schneider und Wackernakel. Zij hadden een flat gehuurd in de Flat Aeckersteijn met uitzicht op de luchthaven Schiphol. Het vermoeden was dat ze een aanlslag aan het voorbereiden waren. Bij de arrestatie is xc3xa9xc3xa9n van de twee neergeschoten en overleden. Ook is, als ik het me goed herinner, een politieagent overleden destijds door Schneider neergeschoten.

Weliswaar geen leuk verhaal maar wel een feit na het geslaagde huwelijksfeest van 25 jaar geleden.

Onderstaand nog wat foto’s van vandaagAndr_en_marja_25_jaar_getrouwd_00_2 Andr_en_marja_25_jaar_getrouwd_017 . Het was weer vertrouwd zo met zijn allen en een geslaagd

zilveren huwelijksfeest.

Edward Neering

Andr_en_marja_25_jaar_getrouwd_007 Andr_en_marja_25_jaar_getrouwd_008

Andr_en_marja_25_jaar_getrouwd_002 Andr_en_marja_25_jaar_getrouwd_011 Andr_en_marja_25_jaar_getrouwd_032 Andr_en_marja_25_jaar_getrouwd_047 Andr_en_marja_25_jaar_getrouwd_03_3

Andr_en_marja_25_jaar_getrouwd_027 Andr_en_marja_25_jaar_getrouwd_043 Andr_en_marja_25_jaar_getrouwd_041 Andr_en_marja_25_jaar_getrouwd_030

2 gedachten over “Andrxc3xa9 Neering en Marja Keijzer 25 jaar getrouwd!”

  1. Leuke foto’s van een super geslaagd feest!
    Fijn dat we mee mochten genieten!
    Nog vele fantastische jaren samen love-birds en gezelligerds!

    Monique Massaro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.