3 gedachten over “Loesje en groter worden”

  1. Er is een straat in Terborg (Gelderland/Achterhoek) genoemd naar Nering Bxf6gel.
    Lijkt me te verklaren i.v.m. het begraven zijn geweest kort over degrens bij Terborg, te weten Emmerich.

    Maar waarom is er ook in Emmen (Drente) een Nering Bxf6gelstraat?

  2. mijn grootvader van moederszijde is jarenlang directeur geweest van Ceres Meel- en Broodfabriek aan de Nieuwe Prinsengracht(M.A.F.Nering Bxf6gel). Ik ben geboren in 1947 aan de Nieuwe Prinsengracht 53 (een deel van de fabriek)

  3. De Nering Bogels zijn nakomelingen van Johannes Henricus Beugel en Susanna Maria Spoor, dr van (Johan) Adolph en Maria Nering. Op internet kwam ik het verhaal van de vermeende moord op Leonardus Neerings tegen. Verder onderzoek stuitte op het feit dat genealogische gegevens van de Neerings niet op internet te vinden zijn. Kan iemand mij daar aan helpen?

    Adriaan Houtenbos (de Oma van mijn vrouw was een Nering Bogel)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.