Workshop netwerken AGA Adviesgroep Amsterdam

261020106252 
Vandaag een workshop "netwerken"gegeven voor AGA/Gemeente Amsterdam. Altijd weer erg leuk om te doen. Vandaag een andere aanpak gedaan die dacht ik wel aansloeg. Opmerkelijk vond ik de locatie waar de training was. De sessie vond plaats in de zilveren toren naast het IBIS-hotel bij het Centraal Station van Amsterdam. Ik meldde mij bij de balie en vernam dat het op de negende verdieping was, kamer 11. Ik dacht nog "nine-eleven" als dat maar goed gaat vandaag. Negen hoog geeft een fantastisch uitzicht over het mooie unieke Amsterdam. Het interieur is op zijn zachts gezegd eigenzinnig te noemen.  De folder zegt "ongecompliceeerd, transparant, tijdloos en verrassend sfeervol. De binnenhuisarchitect was Heinz Julen van Zermatt Zwitserland. Strakke lijnen, transparantie en eenvoudige maar zeer hoogwaardige materialen vervolgt de folder verder. Het voldoet aan het criterium van deze blog "Als het simpel is xc3xa9n het is goed, dan is het dubbel zo goed!!" Alhoewel ik betwijfel of het prijskaartje van dit alles ook simpel is!

Edward Neering

261020106249 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.