“Harde klappen” start maandag op AT5!

Huiselijk geweld 

Maandagavond niets te doen? Kijk dan om 18.45 naar AT5!

Zoals bekend werk ik als projectleider in het domein van Huiselijk Geweld en Kindermishandeling in Amsterdam. De dienst Wonen Zorg en Samenleven (collega Jet de Waij, ook van AGA) is druk bezig geweest met de televisieserie "Harde Klappen".

Aanstaande maandag zendt AT5 de 1e aflevering uit en gedurende de hele maand november is er elke dag een aflevering te zien.

De serie laat zien hoe huiselijk geweld ontstaat, hoe het zich manifesteert en hoe je het kunt herkennen als er sprake van is in je omgeving. Het verhaal speelt zich af in Amsterdam Zuid-Oost. Mildred is een 40-jarige moeder van drie kinderen die ze alleen opvoedt, naast een baan en een gecompliceerde relatie met haar vriend Winston. Hij is de vader van de twee jongste kinderen. Dochter Diamond (6 jaar) komt regelmatig met verwondingen en blauwe plekken op school. Buurvrouw Annie ruikt onraad en schiet Mildred ongevraagd te hulp, waarmee zij een reeks gebeurtenissen in gang zet.

Harde Klappen is vanaf maandag 1 november elke werkdag na het AT5 Nieuws, om 18:45 uur,  te zien bij AT5.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.