Portret Sander Toering

 
Sander Toering
 

Al eerder liet ik op deze site het mooie portret zien van Roy geschilderd door portretschilderes Esther van Tilburg uit Limmen. Vandaag Sander Toering. Sander kwam al eerder op deze blog met zijn onderneming Gelato di Sandro Bianco. (Ijsverkoop vanuit traditionele IJskar in de zomer tijdens oa evenementen zoals de Dam tot Damloop) Sander zat vroeger bij Abel en Roy in de klas op het Jac P Thijssecollege en studeert nu aan de TU te Delft. Esther van Tilburg is er wederom in geslaagd om doeltreffend en naturel Sander op het doek te zetten. Een professionele portretschilderes. Meer werk van haar kun je zien op http://www.esthervantilburg.nl/

Edward Neering

190920106152 

Eén gedachte over “Portret Sander Toering”

  1. Ongelovelijk zeg! Wie is die knappe jongen eigenlijk waar u het over heeft? Ene Sander? Zou hem wel een keertje in het echt willen ontmoeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.