The road to Madrid: Olé

Terwijl de vliegtuigmotoren van de KLM en Easyjet warmdraaien om ons naar Madrid te brengen komende week blijven de ontwikkelingen doorgaan. Stefan Doebner gaat definitief niet mee en Paul Neering heeft een blessure aan de achillispees. Morgen gaat hij het voorzichtig proberen. Een aantal gaan morgen de Zandvoortcircuitrun lopen. Een 12 km loop over het circuit van Zandvoort, langs het strand en vervolgens over de boulevard weer terug via het centrum van Zandvoort en dan finishen op het circuit als een lopende Formule 1!

Het officiële T-shirt van de MMM2012 is fel rood dus kan als een rode lap (Olé) voor de tegenstander dienen. We moeten wel zo’n shirt bemachtigen als aandenken.

Wordt vervolgd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.