Voortreffelijk eten in “de lachende Javaan” Haarlem

Als je dit historische pand binnenstapt kom je gelijk in een gemoedelijke Javaanse setting terecht. Er staan twee indrukwekkende Boeddha’s in het midden van het restaurant en met het prachtig beschilderde houtwerk en de open ruimte naar boven waan je zo op Java. We waren met een groep en hebben dus gelijk de Javaanse rijsttafel uitgeprobeerd. Het was heerlijk genieten, zoals een goede rijsttafel hoort te zijn, een heerlijke variëteit aan Javaanse gerechtjes. En natuurlijk het diner afgesloten met traditioneel Indisch kokos ijs. Alles geserveerd door vriendelijk personeel. Dit restaurant is aanrader, ga er zeker nog eens naar toe als ik in Haarlem ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.