Koude douche voor de Harmonie bioscoop Pathxc3xa9 Alkmaar

Harmonie Alkmaar 4 
Het in nog maar kort geleden dat de Harmonie Bioscoop in Alkmaar overging als Minerva Bioscoop naar het Pathxc3xa9concern. Zou toch verbeteringen moeten opleveren zou je zomaar zeggen. Afgelopen maandagavond was ik met de jongens naar Harry Potter om 21.00.  De omgeving van de bioscoop bij de ingang was spekglad (Geen ijzel oid maar opgevroren dikke vastgereden sneeuw). Bezoekers kwamen ten val en zelf hadden we moeite om overeind te blijven. Opmerkelijk want de winkelstraat achter de hoofdingang  (Zeg maar de winkestraat waar de gevel van de foto in staat) was kurkdroop en volledig sneeuwvrij gemaakt. Dus ik zeg er wat van tegen de kassiere en deze begint direct over "dat de gemeente Alkmaar niets doet". Ik zeg weer op mijn beurt dat de gemeente hier niets mee te maken heeft en dat de bioscoop zelf moet zorgen dat er een goed bereikbare bioscoop is en dat het personeel dus zelf hiervoor moet zorgen vanuit een klantvriendelijk persepectief. De kassiere keek mij hierop ietwat glazig aan. Ik neem de moeite vervolgens om dit te melden via de website van Pathxc3xa9 Harmonie Alkmaar. Ik krijg een reactie terug van Ad van Eekelen (functie onbekend): "Er wordt door de bioscoopmedewerkers regelmatig aan de gladheid bij de entree gewerkt". Niet dank voor uw reactie oid. Niet "we hebben dit direct opgepakt en de entree veilig gemaakt en zullen er voor zorgen dat …… enz" . Een koude douche dus voor de Harmonie Pathxc3xa9 in Alkmaar en nu maar hopen dat de heer van Eekelen eens rustig in de spiegel gaat kijken en zichzelf feedback geeft. Zelf hunker ik weer naar de kleine knusse Corsobioscoop in Castricum waar service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat.

Edward Neering / Heiloo

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.