Mijn nummer 1 top 2000 The Load out/Jackson Browne

 

Nee niet een nummer van Joe Jackson maar van Jackson Browne. Begin jaren tachtig was the Load out/Stay van deze zanger/songschrijver altijd het eindnummer van The Bogaloobar in de lange Leidsedwarsstraat. Ik kwam hier vaak met Gert Groot en Rob Zonjee (beiden helaas overleden). Kan mij zelf herinneren dat we om kwart voor twee s'nachts even naar deze bar gingen voor een biertje om het einde van de avond mee te maken met jawel Jackson Browne. Waar het hier in dit nummer omgaat zijn een paar dingen: De opbouw van het nummer, de passie voor de muziek en liveoptreden, de passie voor het publiek, het respect voor de roadies, het verhaal van een muziekband op tournee door de USA. De band gaan muzikaal op zijn knieexc3xabn voor haar publiek prachtig!

Edward Neering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.