Edward Neering in 4e klas (zou nu groep 6 zijn) Plesmanschool

4e klas Plesmanschool, eind jaren zestig:
Annelies Klaver, bennie ?, robbie Sonder, Hellen van de Wakker, Joris Beck, Maureen bleekemolen, ernst-jan boermans, Stineke v/d boogaardt, Wim Bus, Paul Dirks, Theo Duba, Huub van Egmond, Irene engelkamp, Bert Esveld, Frank Fagel, Johnny Goedings, Vincent Haaker, meester Ruud Henningheim, Peter Hermans (Jeugdvriend), Martine Jansen, Henny de jong, Robert lirb, Edward Neering, Ron Peperkamp, Tanja v/d ploeg, Robert Post (jeugdvriend), Marja Rijnders, Berna de Rooij, Winny de Rooij, Ruud Schelvis, Gerard Schreurs, Paul Slaman, Karin Tolboom, Caroline Voorneveld, Jan Weijers, Iris Werdler.

De school bevindt zich in Badhoevdorp

robert post

Eén gedachte over “Edward Neering in 4e klas (zou nu groep 6 zijn) Plesmanschool”

  1. Leuk die oude foto’s. Ik zie een bovengemiddeld aantal spelers van het Pancratius 8ste waarin ik olv Gerus Schelvis menig voortreffelijke pot gespeeld heb. Hoofdzakelijk dankzij Paul, Ruud e.a waarbij Rob Sonder het doel verdedigde. Veel succes met je oog, dat zal wel een flinke schrik geweest zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.