AZ

Dsb_stadion

AZ is de club van mijn zoon en mijzelf. Woon sinds 7 jaar boven het noordzeekanaal en omgeturnd van Feynoorder naar AZ ‘er. Inmiddels hebben we beiden een seizoenkaart. Onluisterend was het verlies van AZ tegen Twente gisteren > 27-12-2006. Afgelopen zondag kwam NEC slechts 2 maal bij het doel van AZ thuis. Mijn zoon is geradicalieerd op AZ. Beter op een voetbalclub dan op wat anders denk ik dan maar. Langzamerhand voel ik de radicalisering in mijzelf ook opkomen. Merkte dat het verlies gisteren mij bijna evenveel deed als toen ik dertien was en Feyenoord verloor bij het luisteren naar "langs de Lijn" . De geschienis herhaalt zich

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.