Saddam

Kon vannacht slecht slapen. Paar keer het bed uitgeweest en CNN gekeken. Was Saddam nu wel of niet gexc3xabxecuteerd? Stond vanmorgen laat op en  jawel> Sadam is dood. Doet me denken aan aan bijna 16 jaar geleden. Het is beging januari 1991 en kan wederom niet slapen. Ik kijk CNN en de eerste bombardementen op Bagdad vonden plaats. Een onwerkelijk, met grote tussenpozen, televisiespektakel, eigenlijk de eerste echte media-oorlog. De golfoorlog was een feit. Die nacht de liefde met mijn parnter bedreven en jawel >negen maanden later werd mijn zoon Abel geboren. De doodstraf is barbaars, een oorlog is barbaars en niet meer te winnen. Saddam was barbaars. Mijn zoon in nu 15 en heeft veel te winnen. Nu maar afwachten wat voor moois er deze nacht weer is ingezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.