Management

Dit weekend is het aantal  pageviews op deze weblog ruim de 1000 gepasseerd. Waarvan akte! Geen idee dat een halve marathon van Egmond zoveel teweeg brengt. Een hectische dag op het werk achter de rug. Zo ben je maanden bezig om de neuzen dezelfde richting op te krijgen en wordt je geconfronteerd met degene die daar het meeste belang bij ineens precies het omgekeerde wil wat jij nastreeft, en niet de eerste de beste!! Bewust cryptisch gehouden, maar toch. De week komt er een delegatie van directeuren van VMBO scholen ivm een nieuw project (preventie VSV) bij Herstelling. Vervolgens een managemetdag op woensdag en dan met zijn allen uit eten in Fifteen van Jamie Oliver. Donderdag weer laat dan weer een managementdag van DWI met aansluitend eten en vervolgens vrijdag met tot 20.00 uur de nieuwjaarsreceptie van Herstelling. Ja,ja leuk of zwaar? een combinatie van beiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.