Eva

Eva_4_jaar

Prolongatie titel Eva!!!

Jawel, Mijn dochter Eva heeft gisteren weer meegedaan met de Bokkeloop te Zwanenburg, dwz 1,2 kilometer hardlopen op de wielerbaan van Zwanenburg. Ze ging weer als een speer van start, moest dat halverwege wel even bekopen met een terugslag (bijna huilen want het deed zoxe2x80x99n pijn in haar keel) om er vervolgens weer als een speer vandoor te gaan. Na nog een kleine terugslag in de laatste bocht (wat is het nog een eind) kon ze toch nog vrij gemakkelijk de finish halen en de medaille ophalen.

Ze was (volgens mij) het derde meisje dat de streep haalde en de eerste in haar categorie (meisjes van 1 tot en met 6 jaar). Dus om 1500 uur was de prijsuitreiking en kon ze werderom de beker met bloemen in ontvangst nemen.

Dit bericht is gescreven door Colette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.