Overlijden Frans

Frans is dood. Frans is de vriend van mijn schoonmoeder en voor Abel een Opa. Frans is is 83 jaar geworden. Frans lag al weken in het ziekenhuis in Lelystad en zou worden overgeplaatst naar een verpleegtehuis. Alles was in kannen en kruiken. Zijn mobiliteit werd echter steeds minder, zat permanent aan het zuurstof. Frans was een ernstig longpatient (longemfyzeem). Frans was voor Abel als een opa. Mijn eigen vader is reeds dood toen ikzelf 19 was, dat was in 1978 en de vader van mijn vrouw heeft zijn oparol noot ingevuld. Frans wel!! Frans was een ouwe mopperkont maar het hart op de goede plaats. Hij was zeer betrokken bij zijn eigen familie en die van Corry, zijn partner. Voor Corry zal het lang wennen zijn, weer alleen. We gaan Frans binnenkort begraven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.