Dilemma

Op mijn werk heb ik in feiten twee banen. Belangen lopen soms tegen elkaar in. Kortom regelmatig heb ik het "loekie knolsynsdroom". Deze week was het weer zover. Woensdag was er door een ongelukkige samenloop van omstandigheden een dubbele afspraak. Als manager van mijn afderling had ik een managementtraining en als directeur van de St Herstelling een hele dag met de directeuren van de VMBO’s in Amsterdam West ivm een nieuw project waarvan het definitieve accoord voor bijna een miljoen euro nog moet worden gegeven. Na ampele overwegingen gekozen voor Herstelling om commitment te creexc3xabren voor het nieuwe project. De weerstand kwam van de andere kant direct uit de coulissen. Voicemails met de vraag of ik s’middags toch naar de ander, managementtraining, wilde gaan. Heel vervelend dat collega’s hier zo mee omgaan terwijl je en definitief besluit hebt genomen. En het commitment?? Die is er gelukkig gekomen dankzij de inzet van het overgebrachte enthousiasme door de conuslenten en werkmeesters van Herstelling. Meer weten over Herstelling > www.herstelling.nl  > Morgen is er de nieuwjaarsreceptie van Herstelling op de Laarderhoogtweg 51 te Amsterdam Zuid-oost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.