Blessure

Laatste nieuws:

Paul Neering is geblesseerd aan de kuit. de 50 jarige hardloper uit Haarlem heeft zojuist telefonisch verklaard dat zijn deelname aan de marathon van Rotterdam zeer twijfelachtig is geworden. waarschijnlijk is overbelasting de oorzaak van de blessure. Zijn coach heeft volledige rust voorgeschreven. Een drama dreigt zich te voltrekken immers Neering was zeer goed getraind, heeft voldoende kilometers in de benen en dan nu dit. "Als Rotterdam het niet wordt dan wordt het Amsterdam over een half jaar" verklaarde hij nog. Het klonk nog niet overtuigend. Laten we hopen dat de blessure mee zal vallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.