Fort Edam

Het was een prachtige dag vandaag. Hedenmorgen aanwezig geweest bij de oplevering van een deel van het dak van Fort Edam aan Staatsbosbeheer. Voor het eerst van mijn leven een een hijskraan gezeten om een hap zand te verplaatsen. Is gelukt!! De opening was een feit. Ook het bedrdijfsleven was aanwezig. Zo zie je maar dat ook het bedrijsleven wil inversteren in het cultureel erfgoed van Nederland. De deelnemers van Herstelling kregen instructies van de bedrijven over nieuwe technieken voor dakdekken en schilderen. Het was een geweldige ochtend > De catering was goed verzorgd door Horeca Herstelling.

S’middags  bij het afscheid geweest van twee gedeputeerden van de provincie Noord Holland. Daarvover geen bijzonderheden met de aantekening dat ze een bijzonder biertje hadden. Proost!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.