New York (4)

Het nieuws dat AZ naast de kampioenspot grijpt is ingeslagen als een bom. Op dat moment waren we in het Natural History Museum. Verslagen en lamgeslagen zaten we doelloos voor ons uitstarend op een zaalbanke en dus kwam de tentoonstelling niet meer bij ons binnen. Volgende week pakt AZ de beker tegen Ajax want dan zijn we er bij in de Kuip! (Bijgeloof helpt) In de loop van de dag hebben we ons herpakt. Eerst met de metro naar Brooklyn en vervolgens over de Brooklynbridge gelopen naar Manhattan,  prachtige wandeling. Vanavond weer een hoogtepunt gehad. We hebben een boottocht rond Manhattan gemaakt. Eerst de ondergaande zon op de wolkenkrabbers en vervolgens New York by Night. We hebben de mazzel gehad dat het onbewolkt weer was, >>adembenemend.  Het voelde of we onszelf midden in een ansichtkaart bevonden. Morgen Shoppen voor het thuisfront.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.