Eén gedachte over “Joep: Berlusconi en de arm van vrouwe justitia”

  1. Hoi, ik zag Joe Jackson gisteravond (7 november) aan het werk in Paradiso en heb er een zeer goed gevoel aan over gehouden. De playlist was anders en Joe was in een opperbest humeur (hij vroeg zelfs aan de zaal wie er op woensdag ook aanwezig was!), het geblader in zijn ‘boek’ op de piano was behoorlijk aandoenlijk. Hij speelde ruim anderhalf uur met volle overgave. Overigens kan ik mij de irritatie van Joe over het gepraat tijdens zijn optreden goed voorstellen. Ik stond boven en stoorde mij ontzettend aan het gepraat om mij heen. Succes met je weblog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.