Forza AZ!

Het was een fantastisch seizoen!

Voor alle duidelijk/ onderstaand bericht is van ANP:
Buitenspel of niet? Dat was zondag de vraag bij de eerste goal van Ajacied Johnny Heitinga in de finale van de Champions League-play-offs tegen AZ. Klaas-Jan Huntelaar gaf na afloop tegen het ANP het verlossende woord: "Ik verlengde de bal met de punt van mijn schoen", zei de spits. "John Heitinga stond dus buitenspel."

Op het moment dat Kenneth Perez de vrije trap nam, stond Heitinga nog geen buitenspel, maar toen Huntelaar de bal verlengde wel. Met de goal brak Ajax in de 55ste minuut de ban en de Amsterdammers liepen daarna uit naar 3-0 en een plek in de voorronde van de Champions League.

Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.