Huwelijk 2005

Huwelijksfoto Ambtenaar feliciteert ons 
Momenteel doe ik een opdracht voor stadsdeel Oost. Ik ben daar interim manager Burgerzaken. Paspoorten, ID-bewijzen, Rijbewijzen, aangiften geboorte, ondertrouw, bevolkingsregister en huwelijken zijn nu dagelijkse kost geworden. Een bijzondere wereld waarin je leert dat het een echt vak is om daar te werken. Het doet moet mij natuurlijk terugdenken aan ons eigen huwelijk dik 5 jaar gelden in de kapel aan Egmond aan de Hoef. Hoe het daar geregeld was en hoe daar het trouwproces zich heeft voltrokken. In het het gewaad (voor de goede orde > dit is een burgerlijk huwelijk)  op de foto de huwelijksambtenaar van de gemeente Bergen, Betty Bracht, die ons in de echt heeft verbonden. Pikant detail die dag was dat de hele happening een kwartier later begon omdat ik de ringen was vergeten en die door mijn broer Paul in Heiloo moesten worden opgehaald!! 😉

Edward Neering

DSC_0019 
 
Ringen vergeten!! Paul Neering haalt de ringen op Heiloo, de zaal zit vol en Tineke en Edward wachten buiten bij de kapel aan Egmond aan de Hoef.

Foto: Bert Trompetter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.