Fietser op het dak

Fietser op dak rijdt 80

ALKMAAR – Politieagenten hebben donderdagavond in Alkmaar een 52-jarige dronken man uit Haarlemmermeer van een fiets op het dak van een rijdende auto gehaald.

Volgens de politie zagen de agenten tot hun grote verbazing de auto met twee fietsen op het dak rond half negen voorbijkomen. Op een van de fietsen had de man plaatsgenomen.

De politiemensen gingen direct achter de Renault uit Badhoevedorp aan, die af en toe tachtig kilometer per uur reed, en maanden de bestuurder te stoppen. De bestuurder en zijn echtgenote waren even verbaasd als de agenten over de man op het autodak.

De man en vrouw hadden toen zij stilstonden bij verkeerslichten wel wat gerommel gehoord, maar hadden absoluut niet in de gaten dat er een man op het dak had plaatsgenomen.

De 52-jarige verstekeling bleek dronken te zijn. Hij verklaarde tegen de agenten dat hij er niets aan kon doen: anderen zouden hem op de auto hebben gezet.

De politie bekeurde hem voor openbare dronkenschap en het niet kunnen tonen van een identiteitsbewijs. De man probeerde nog een valse naam op te geven, maar daar trapten de agenten niet in.

Bron. Noord Hollands Dagblad  30 juni 2007

2 gedachten over “Fietser op het dak”

  1. fantastisch verhaal over die fietser op het dak van die rijdende auto. ik ben echter blij dat ton neering mij inmiddels van een alibi heeft voorzien door te melden dat ik op hetzelfde tijdstip bij albert heijn ben gesignaleerd.
    dank je wel ton, zo kan de mythe voortleven, groeten, kees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.