Zandvoort Circuit Run zondag 27 maart 2011

160120086309 
Op zondag 27 maart wordt weer de Zandvoort Circuit Run (12,5 km) verlopen. Ik ben er weer bij uiteraard. Dit jaar loop ik mee met het Business team van Tophoff Advocaten uit Alkmaar. Het is dag dat de zomertijd ingaat en Kees Schelling verlaat zijn verjaardag viert. Start is op het circuit zelf en je loopt direct de Tarzanbocht in. Na een rondje circuit kom je uiteindelijke op de boulevard van Zandvoort om al snel af te zakken naar het strand (vorig jaar volledig hoog water dus door rul zand!!) Een vier kilometer over het strand tot het einde van Zandvoort en dat vanaf het strand (zeer zwaar) de boulevard op. Via de boulevard het dorpje van Zandvoort en vervolgens als een Formule 1 loper eindigen op het circuit. We gaan uiteraard weer voor een prrrtje!

Edward Neering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.