Businessteam Tophoff Advocaten Alkmaar grijpt zilver!!

DSCF1587 
Het was een bijzondere dag vandaag. Maart en hoog lente! De dag van de Zandvoortcircuitrun 2011. Met de trein uit Heiloo naar Haarlem en als sardientjes in een blik met de trein naar Zandvoort. De loopgroep Trias uit Heiloo was alom vertegenwoordigd in het team van Tophoff Advocaten uit Alkmaar. Dit businessteam greep de zilveren plak van de georganiseerde businessloop. Zelf nog een PR gelopen. Liep ik vorig jaar nog 1.14.46, dit jaar liep ik 1.11.14. een vebetering van bijna vier minuten. Het was tijdens het lopen zelfs te warm terwijl er maar negen graden was voorspeld!! Ik had last, geloof het of niet, van oververhitting. Een prachtig dag met prachtige resultaten.

Edward Neering

Op de foto: Marion Klaver, Olof Glorie, Leo Mayer, ikzelf en drie partners van Tophoff Advocaten

Op onderstaande foto: De zilveren beker van Tophoff Advocaten Alkmaar en voor de pits van het Zandvoortcircuit met het voltallige team van Tophoff Advocaten en een collegakantoor uit En tenslotte een live foto van Leo Mayer lopend gemaakt bij het passeren. (Wie passeerde wie?) Alkmaar foto"s : Leo Mayer

Zandvoort zilver Zandvoort Porsche Zandvoort live

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.