KLM > the reliable airline

Afbeelding_086_2 

Tot mijn grote verassing blijk je bij Suriname Airways te kunnen internetten, dus ook bloggen. Over 3 uur gaat mijn vlucht met een heuse boeing 747 type 400 (zie foto). Het is toch weer een wonder dat zo’n bakbeest de lucht in gaat en weer veilig kan landen (afkloppen!!)

Op weg hier naar toe leerde de surinaamse taxichauffeur mij een aantal surinaamse woorden. No Spang sprong er toch even uit. het betekent " Maak je niet druk". Wat ik gezien heb de afgelopen week wil ik hier aan toevoegen Yes Spang!! De Surinaamse mensen hebben met hun land goud in handen > met zijn allen de handen uit de mouwen!

Kwam net bij douane e moest mijn handbagage openmaken. Twee flacons zonnebrandolie met de factor 50 moest ik inleveren ivm terrorismebestrijding. Je zou er iemand mee in zijn ogen kunnen spuiten. Had ik dat geweten had ik ze uiteraard in mijn hoofdbagage gedaan. Zonde van geld.

Terwijl ik dit schrijf is het hier kwart voor vijf dus in Nederland kwart voor negen en dat betekent weer dat de wedstijd AZ- Willem II nu halverwege is. Ga zo kijken op teletekst wat de stand is. U ziet ik ben al thuis aan het komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.