Kado’s als dank van het SAO

Suriname_2007_edward_ontvangt_kado_sao_p_3 Afbeelding_005

Suriname_2007_ton_krijgt_kado_saja Tijdens het afscheidsetentje met het SAO ontvingen ondergetekende, Simon Hoogendoorn (docent Lascursus) en Ton Kolsteren (communicatietrainer) een kado in de vorm van een klok op een houten blok in de vorm van Suriname. De klok staat in het land van re-integratie voor "Op tijd komen" en in het kader van onze samenwerking "De klokken weer  gelijk zetten". Het kado aan Simon wordt uitgereikt aan Stuart, aan Ton door Saja en aan Edward door de directeur van de SAO de heer Eroll Pinas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.