Veiling Rode Kruis

Gisterenavond was ik samen met Helena Hehanussa (zie foto) op het galabal van het Rode Kruis in het amsterdamse Amstelhotel. Na een heerlijke maaltijd (1 Michelinster) met een rodekruisquiz gepresenteerd door Umberto Tan van RTL- sport begaven we ons naar het uiteindelijke doel van de avond. > zoveel mogelijk geld voor het rode kruis inzamelen.

Om dit doel te bereiken werden er diensten en producten geveild. O.a. kunstwerken van Corneille en Jan Sierhuis. Een shirt van Ajax met alle handtekeningen van de spelers enz. Door de gemeente Amsterdam werd een excursie aangeboden door de Noord/Zuid lijn onder de grond door een stadsarcheoloog. Aansluitend een lunch bij Horeca Herstelling > dit alles voor 20 deelnemers. Wat bracht het op>> schrik niet >> het bracht 7500 euro op. Dus 7500 euro voor het rode kruis!

Projectleider Helena Hehanussa kon haar oren niet geloven en sprong een gat in het plafond van het Amstelhotel. Zeker is dat het een hele speciale lunch zal gaan worden.

De avond werd afgesloten door een swingend optreden van Candy Dulfer. Topavond dus met een kleine jetlag.

2 gedachten over “Veiling Rode Kruis”

  1. JAAA! Dat is onze Toon! Natuurlijk hoort Toon op je website! Toon reageerde met: “He, he, eindelijk de roem die ik verdien.”

    Bregtje en een pootje van Toon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.