Categorie Suriname

Handig voor wie geinteresseerd is. Rechts van deze blog (even naar beneden scrollen) is een categorie "Suriname" toegevoegd. Door hier op te klikken zie je alle berichten met foto’s (enkele nieuwe toegevoegd) van de Surinamereis van vorige week.

2 gedachten over “Categorie Suriname”

 1. Eindelijk een stukje erkenning
  van mijn broer Ed, hij heeft me wel
  een paar keer moeten bellen of ik het stripverhaal gezien en gelezen
  heb.
  Ik ben natuurlijk een echte Neering
  en vind het ook wel leuk om in de
  belangstelling te staan!!

  Groet Andre

 2. Hoi Edward,

  Mooie presentatie op je Suriname pagina; temeer daar ik mijn eigen portret enkele keren zie terugkeren. Geweldige tijd gehad; het werk vond ik ontzettend leuk om te doen; Het toetje in de jungle was ook niet mis. Tot ziens, Ton

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.