INOVA

Gisteren werd het nieuwe kantoor van INOVA Alkmaar geopend door Wim van Veen, wethouder inburgering Groen Links te Alkmaar. INOVA is gevestigd aan de kwakelkade (voorheen Doelenveld). INOVA Alkmaar biedt trajecten aan voor Nieuwkomers en Asielzoekers in de Nederlandse Samenleving en dus hier in het bijzonder in Alkmaar. Ik ben sedert twee jaar hier bestuurslid van. En prima club die het lukt om steeds weer het hoofd boven water te houden in tijden van aanbestedingen en gezonde cocurrentie onder de bezielende leiding van Anneke Snijders, directeur van de stichting.

De opening werdt symbolish ingeleid dat de genodigden een roos gaven aan de de medewerkers van INOVA door over de streep te komen. Een geslaagde bijeenkomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.