Dovemansdieet

Hoor net op de Radio Maarten het Hart. Nieuw boek > Het Dovemansdieet. Schreef hij eerst een boek tegen de feministen nu tegen alle dietisten. Moraal van het verhaal > Je moet moet van voedsel snoepen als je er flink van moet poepen, Je moet ergens in bijten als je er flink van moet schijten (excusez le mots!) Het volk gaat ten onder aan frisdrank (veel, heel veel suiker) en alcohol (houdt vetverbranding tegen).

Een verhaal over snotterige andijvie op een petroleumstijl of broodpap (melk en brood) met het onontbeerlijke vel! Kortom minder drap, meer bewegen zonder bezoek aan sportkantine. Minder en bewuster eten dat het volk anders doet "vreten".

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.