effectief afvallen

Suriname_2007_edward_geeft_radiointervie_1 Je hebt van die foto’s die direct inzichtelijk maken dat je echt iets aan je lijf moet gaan doen. Deze foto is er zo xc3xa9xc3xa9n. Momenteel zit ik zelf rond de 90 kg en kom van 97 kg. Nee, ik lijn niet maar meet mezelf een andere levensstijl aan. Doel is om uit te komen op de 84 kg en dat te handhaven. Gisteren het boekje gelzezen "Effectief Afvallen op een eenvoudige manier"van Thijs Koomen uit Heiloo.  Meer bewegen, bewuster eten is eigenlijk samengevat het adagium. Het is geschreven als tegenhanger van Sonja Bakker. Gezien de titel van deze weblog "Als het simpel is xc3xa9n het is goed dan is het dubbel zo goed" > zeker een aanrader

Kijk ook op >> http://www.eenvoudigslank.nl

Eén gedachte over “effectief afvallen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.