Wiite rook!

Vuurwerk Yoeri van der Lugt wordt mijn collegadirecteur bij Herstelling. Het heeft bijna een jaar geduurd maar de splitsing tussen Herstelling DWI en de stichting Herstelling is een feit. Vanaf 1 mei 2008 is Yoeri van der Lugt de DWI directeur Werkbedrijf Herstelling. Zelf ga ik het directeurschap vervullen van de Stichting Herstelling.

Wiite rook dus > een beetje vuurwerk is dus op zijn plaats.

Ook is vandaag bekend geworden dan Helena Hehanussa de nwe teammanager zal worden van Horeca Herstelling.

Zowel Helena als Yoeri van harte gefeliciteerd.

Edward Neering

Eén gedachte over “Wiite rook!”

  1. Dag oude strijdmakker! Zo ken ik je weer. Dat de politie voor zo’n laag loon steeds maar weer hun leven riskeert is te bewonderen. Overigens heeft niemand het er over dat de burgemeesters de wedstrijden hebben tegen gehouden. Weg met die overbetaalde verwende lafaards!Verder; de échte oorzaak is natuurlijk dat er bij voetbalwedstrijden zo vaak zoveel wangedrag is.
    Het is toch waanzinnig dat daar zoveel extra politie voor op de been moet komen en dat dat allemaal betaald moet worden door de belasting betaler.
    Waarom geldt hier niet “de vervuiler betaald”. Ik zou zeggen net als bij de vliegtuig kaartjes duurder zo ook entree voor voetbal met x8010,00 per kaartje omhoog om de eventuele extra inzet van politie te betalen.
    Opgepakte relsschoppers nog eens een “politie bijdrage” van x805000,00 per persoon laten betalen, bovenop de eventuele boete of andere straf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.