Kluisroof Station Heiloo #Heiloo

Inbraak Station Heiloo 

Inbraak bij kiosk op station Heiloo

HEILOO – De kiosk op het perron van NS-station Heiloo is vannacht opengebroken, meldt het Noordhollands Dagblad. De inbrekers zijn er vandoor gegaan met de geldkluis.

// <![CDATA[// &lt;![CDATA[ google_ad_client = &quot;pub-7575198361236718&quot;; google_ad_slot = &quot;8945741071&quot;; google_ad_width = 200; google_ad_height = 200;// ]]&gt;// ]]>

"De zijkant van de Kiosk biedt een vreemde aanblik achter het roodwitte afzetlint", meldt de krant. Twee panelen zijn uit de wand gebroken en liggen op het perron, waardoor de achterzijde van de stellingkasten van het magazijn van de kiosk zichtbaar zijn.

"Een groot deel van de inhoud van de stellingkasten, dozen vol plastic bekertjes en andere voorraad, staat op het perron", aldus de verslaggever. Een medewerker van Strukton nam samen met politieagenten de schade op, agenten ondervroegen de medewerkster van de kiosk.

Update: De inbraak werd ontdekt nadat het alarm rond 5.30 uur was afgegaan. De zware kluis bleek te zijn verdwenen. Deze zat verankerd in de vloer precies achter de twee weggebroken panelen.

Foto: Edward Neering 11 april 2011

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.