managementdagen

Herstelling_2007_bezoek_buijne_a_10 Gisteren en vandaag twee managementdagen gehad in Wijk aan Zee. Verbleven in Hotel Zeeduin. Prima Hotel vlak bij het strand wat de naam van het hotel ook suggereert. Eerst een presentatie gehouden voor het management van Werkbedrijf Herstelling over het afgelopen jaar en over de wat ons te doen staat in 2008.  Verder een uitstekende discussie gehad over het project Schoolfort en nieuwe oplossingsrichtingen geveonden. Een plan van aanpak gemaakt voor de werving van nieuwe deelnemers en een UWV presentatie gehad over de WAJONG en de re-integratie van deze doelgroep. Daarnaast een workshop gehad van Simon Rits over beroepenvoorlichting aan klantmanagers van de Dienst Werk & Inkomen met aansluitend een presentatie van hem over zijn activiteiten als uitstroomconsulent van Herstelling. Gisteravond de miraculeuze zege aanschouwt van Oranje in aanwezigheid van een bestuurslid van de stichting Herstelling. Twee prima managementdagen gehad in aanwezigheid van mijn opvolger binnen de Dienst Werk & Inkomen, Yoeri van der Lugt. Een tempoteam medewerker zou gezegd hebben "het waren twee fantastische dagen". Morgen de Suriname ochtend van de stichting Herstelling Internationaal.

Overigens gefietst van Alkmaar naar Wijk aan Zee door de duinen vanaf Egmond aan Zee naar Wijk aan Zee. Vooral woensdagochtend was dat een belevenis op zich. Niet xc3xa9xc3xa9n mens tegengekomen in de duinen gedurende 20 km. Wel veel konijnen, Schotse Hooglanders, wilde paarden, bolderende spechten en windje in de rug! De enige verstoring waren de vliegtuigenn die bij Castricum aan Zee Nederland invliegen en de draai maken rcihting polderbaan (de vijfde baan van Schiphol).

Edward Neering

Eén gedachte over “managementdagen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.