Aboutaleb op bezoek bij Herstelling

Start_meiderproject_02032006_nico_k Het is alweer een tijdje geleden dat Ahmed Aboutaleb bij Herstelling op bezoek kwam. Twee weken geleden kwam er weer bezoek van zijn Ministerie, Mw Kreca kwam ons met haar bezoek vereren op voorspraak van Aboutaleb. Ook tijdens de presentatie van het boekje in Den Haag "Tussen schoferen en flaneren" sprak een journaliste mij aan met de verwijzing naar een aanbeveling van Herstelling door Abuoutaleb die ons project ook in de schijnwerpers zette tijdens de slotbijeenkomst van de taskforce Jeugdwerkloosheid van Hans de Boer.

Eén gedachte over “Aboutaleb op bezoek bij Herstelling”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.