kunstfort

Zeehoeve_2208_002 Vandaag op de Zeehoeve geweest om te praten over een nieuw projectje in de Stellingmaand. Kunstfort moet het gaan heten en de bedoeling is dat jongeren van Herstelling panelen gaan maken om een bouwkeet op te fraaien die voor 3 jaar op de Diemerdam komt te staan. Op de foto’s is diagnoseboederij de zeehoeve te zien. Vervolgens talloze telefoontjes gepleegd en s’smiddags uiteindelijk beland bij woningbouwvereniging Parteon in Zaandam. Zij willen maatschappelijk ondernemen bij hun aannemers bevorderen en kijken naar mogelijkheden a la Herstelling. We spreken binnenkort weer af.

Eén gedachte over “kunstfort”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.