Van Forten naar Pardonners!

Presentatie_marken_binnen_forteigen Presentatie_marken_binnen_forteig_2

Gisteren dus die presentatie gegeven aan de forteigenaren van de Stelling van Amsterdam. Het platform wordt georganiseeerd door Cultureel Erfgoed Noord-Holland onder leiding van Peter Saal. Veel aandacht besteed aan wat Herstelling doet op de diverse forten, momenteel 9 forten in totaal. Ook veel aandacht besteed aan de noodzaak van regelmatig onderhoud aan de forten ter voorkoming van wederom verval. Vandaag naar een bijeenkomt van Vluchtelingenwerk geweest wat in het teken stond van een speech van Job Cohen. 22 pardonners werken momenteel bij Herstelling. Aan de directeur van Vluchtelingenwerk het jaarverslag uitgereikt waar drie interviews in staan met pardonners. Verder met veel medewerkers van Vluchtelingenwerk gepraat en het netwerk dus weer uitgebreid. Gedreven mensen daar bij Vluchtelingenwerk op het Surinameplein!

Edward Neering

Foto; Peter Saal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.