Harry Potter en de Relieken van de Dood

Boeken_005 Gisteren weer begonnen in Harry Potter, het plot komt eraan. Op weg naar Suriname in november had ik het boek gekregen en gestart met lezen. De eerste 100 pagina’s waren niet bijsterend spannend en ik als Potterfan heb het onbewust naast me neer gelegd. Nu ik vakantie heb heb ik weer de ruimte in mijn hoofd om boeken te lezen. Dus Potter weer gepakt en inmiddels ben ik op 2/3e van het boek en het heeft zich weer ontwikkeld als een echte "pageturner". Omdat Abel ‘m nog niet gelezen heeft vertel ik straks maar niets over het plot maar het is weer hoogstvermakelijk. Ooit Potterfan geworden doordat ik de eerste 3 delen aan Abel voorlas en zelf verslaafd werd aan Potter. Een heerlijke verslaving, dat wel natuurlijk.

Heb tijdens de korte vakantie in Limburg het boek "De halve van Egmond" gelezen van Bram Bakker. Herkenbaar en vlot geschreven > het doet me een beetje denken aan tim Krabbxc3xa9 met zijn geweldige boekje "de Renner". In essentie gaat het erom dat je beter veel kunt sporten/bewegen (in dit geval hardlopen) om je stress/overspannenheid/burn-out te hanteren dan wel te voorkomen. Eerlijk gezegd herken ik veel van mezelf in dit boek. Bewegen voorkomt natuurlijk ook overgewicht dus dat is een prettige bijkomstige zaak en voorkomt ook weer klachten. Dus niet lullen bij een psycholoog maar rennen mensen!

Boeken_002

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.