Den Helder Tall Ships

Den_helder_tall_ships_2008_019

Den_helder_tall_ships_2008_029

Vandaag bij een bijeenkomst geweest van de provincie Noord Holland bij de Stichting Herstelling in Den Helder. Gastheer was directeur Peter Prins. Een inspirerende bijeenkomst van diverse wethouders van grote en kleine gemeenten in Noord-Holland maar ook opleidingsinstituten en werkgevers kruisden de degens in een opbouwend debat. Daarna een cruise gemaakt met een schip, de Tolkien,  langs alle tallships die inmiddels in Den Helder zijn aangemeerd ihkv Tallship race 2008.

2 gedachten over “Den Helder Tall Ships”

 1. Na het aanhoren van de welbekende
  glorieuze verhalen van de meesters uit de Eksterstraat(resp. Piet v/d A en de gebroeders Rob, Paul en Edward Neering) Namen Abel en Ik plaats achter de handvaten.
  Helaas is voor de voormalige meesters het tafelen in de afgelopen decennia meerdere malen geëvoleerd. U begrijpt dat zij hun meerdere moesten erkennen in de tafelheren van ‘nu’. Waar Piet en Rob in een zinderende match nog op een 7-4 voorsprong kwamen gingen zij uiteindelijk met 10-7 ten onder tegen de ‘jeugd’.
  Waar Piet en Rob nog enige tegenstand boden werd de wedstrijd tegen Paul en Edward een ware slachting. De gebroeders Neering oogten uiterst content met de 5 puntjes zie zij Abel & Jordy wisten af te snoepen.

  De heren gaven te aan een clinic te gaan volgen in Hoofddorp om volgend jaar revanche te nemen.

  We zijn benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.