Uitstroom deelnemers aan de orde van de dag

Certificaat_voor_meisjes_van_herste Regelmatig stromen er deelnemers van de diverse programma’s door naar het bedrijfsleven of gaan door naar een beroepsopleiding. Op de foto een aantal dames van Horeca Herstelling die een baan hebben gevonden bij Sodexo, de grootste cateraar van Nederland.

Eén gedachte over “Uitstroom deelnemers aan de orde van de dag”

 1. Geachte Heer Neering,

  Over drie weken vertrek ik voor een halfjaar naar Suriname. In Nederland werk ik al meer dan 10 jaar met moeilijk opvoedbare jongeren. IN Suriname wil ik ook graag daarmee gaan werken. Ik heb nog geen concrete baan en weet ook niet of ik dat wil. Het enige wat ik wil proberen te bereiken is in contact te komen met gedragsmoeilijke jongeren en/of drop-outs en kijken waarbij ik hen en alle betrokken mee zou kunnen ondersteunen (al krijg ik daar niet voor betaald). Vorig jaar ben ik voor het eerst in mijn vadersland geweest en heb gezien welke aandacht er nodig id voor de jeugd. Na het lezen van uw blog begrijp ik dat u contact heeft gehad met het SAO. Ik heb in Amsterdam bij de Raad voor de Kinderbescherming gewerkt en heb toen ook met De Herstelling samen gewerkt ivm taakstraffen. Zo ook met jongeren gewerkt in de voormalige jeugdgevangenis ’t Nieuwe Lloyd.
  Ik zou erg graag met u over uw ervaringen in Suriname willen praten. Hopelijk wilt u met mij hierover ingesprek.
  Ik zal een antwoord uwerzijds gaarne tegemoet zien.

  Met vriendelijke groet,

  Marleen Brave

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.