2 gedachten over “Station Sloterdijk”

  1. Lang geleden vroeg je in Kreta om een vuurtje en liep je vervolgens met Marian en mij het avontuur tegemoet door de bergen en nu in 2008 kom ik je tegen op een O.V.- fiets. Zo gaat het soms in het leven. ’n hartelijke groet van Els Maas

  2. hey het station worden veel meer stress vrij,, ik maak all van af mijn 15 . jaar al grebruik van ik hoop nog jaren er gebruik van te maken en weetje wat er super cool aan is ik neem mee mijn computer mee ik koop tweede klas kaartje en ik ga eerst klas zitten ik klap mij computer uit en ga mijn brootje gezond en mijn cola nuttigen en dan word er omgeroep .het aan komden station a,dam sloterdijk eind besming . stress vrij .groeten dennis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.