Tom Wellerloop op 2 november 2008, Santpoort

Bosloop_avc_zoom_001 Volgende week 10 km in Bergen Noord Holland. Over drie weken (2/11/2008) de 16 km van de Tom Wellerloop bij Druin en Kruitberg te Santpoort Noord. Opgeven kan bij Paul Neering > neer.noot@quicknet.nl

2 gedachten over “Tom Wellerloop op 2 november 2008, Santpoort”

  1. Hallo Edward,

    Via een kennis die bij DWI werkt kreeg ik jouw afscheidsmail doorgestuurd. Al Googlelend kwam ik uit op je weblog. Leuk om over je te lezen. Inmiddels woon en leef ik 10 jaar met veel plezier in Frankrijk en af en toe tref ik Ruud of hoor over hem via Marja Beumer of Els Brouwer met wie ik nog steeds innig kontakt onderhoud. Geen minuut spijt of heimwee naar Amsterdam of werkgelegenheidsprojecten!!! Na het Jobproject, JWG, KRU, Banenpool en het project Samen Werken had ik mijn buik vol van doelgroepen xc3xa9n de werkgevers. Terugkijkend en het huidige nieuwd volgend heb ik het idee dat steeds weer het wiel wordt uitgevonden, bestaande kennis niet wordt benut xc3xa9n dat de doelgroepen niet “beter” worden.
    Ik ben benieuwd wat je in 2009 gaat doen en welke nieuwe uitdaging je aan gaat.

    Groeten uit een zonnig Deux-Chaises en groet Ruud als je hem ziet/spreekt.

    Marijkke Vlaming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.