Vervoer Herstelling Internationaal

Sten_taxi_en_albert Momenteel zijn Gerard Lutteken en Albert van der Lugt voor Hertslelling Internationaal in Suriname. Bij Fort Zeelandia zal de opnieuw bestrate binnenplaats worden opgeleverd en op Fort Nieuw Amsterdam zal de voortgang van de renovatie  in ogenschouw worden genomen. Het managementontwikkelingsprogramma ten behoeve van het SAO, collega-organisatie Herstelling in Suriname,  krijgt in deze maand een vervolg met een een nieuwe cursusweek. Wim Schreuders, Niels van Tent, Ton Kolsteren. Harry Aardema (BMC) en Jeroen Sprenger zullen allemaal een bijdrage aan het lesprogramma leveren.  Een drukke maand dus voor Lutteken en van der Lugt die alles daar regelen en het netwerk voor Herstelling internationaal updaten. Aangezien ze in Suriname links rijden (de engelsen waren er het eerst!) en dat roekeloosheid in Paramaribo gemiddeld wat hoger ligt dan in Amsterdam maken zij gebruik van een vaste taxichauffeur, Stan. Stan is een gedreven en betrouwbare taxichauffeur waarbij dienstverlening hoog in het vaandel staat.  Op de Foto Stan vorig jaar met Albert van der lugt bij Hotel Eco Resort in Paramaribo.

Foto (2007)/Tekst: Edward Neering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.