Herstellling bij de Commissaris van de Koningin NH

Arti_finke_met_commissaris_van_de_konin Al eerder berichtten wij over de uitreiking van boekje met als thema "voorkomen van voortijdig schoolverlaten"  van het jongerenpanel NH aan gedeputeerde Rinske Kruisinga van de Provincie Noord-Holland afgelopen vrijdagavond in Haarlem tijdens het jaarlijkse provincieconcert. Het jongerenpanel bezocht ook Herstelling en omdat dat veel indruk op de jongeren van het panel maakte werd Herstelling uitgenodigd om iets te vertellen aan het publiek in de zaal. Arti Finki, herstellingdeelnemer in xc3xa9xc3xa9n van de groenploegen die rond de forten van de stelling van Amsterdam werken, nam de eer op zich om wat over Herstelling te vertellen aan de commissaris van de koningin in Noord Holland de heer Borghouts (3e van links) en aan Sascha Baggerman gedeputeerde voor Jeugd, Zorg en Welzijn. (helemaal rechts op de foto).

Herstelling zet zich actief in tegen het voortijdig schoolverlaten met het project "Schoolfort" (preventie schooluitval uit het VMBO in Amsterdam)

Op de onderste foto reikt Victor van Lijst jong NH het eerste boekje uit aan Rinske Kruisinga, gedeputeerde en verantwoordelijk voor europese zaken in de provincie Noord-Holland.

Foto’s: Ted JansenArti_finki_3_uitreking_boekje_aan_rinsk

Rinske Kruisinga neemt boekje in onvangt van het Jongerenpanel NH

Eén gedachte over “Herstellling bij de Commissaris van de Koningin NH”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.