2 gedachten over “Zou het dan toch?”

  1. Edje, echt teveel eer, een plaats op je web-log tussen mijn baas, de burgemeester van Diemen en Louis van Gaal……dat ik het ooit nog zo ver zou schoppen….
    Enige relativerig is op zijn plaats….Stefan Dobner belde me net met de mededeling dat hij 1.11.59 gelopen had, nadat hij, voor hij van start ging, eerst nog anderhalf uur in de duinen had getraind….toegegeven, hij is pas 38, maar de vraag is nu wel actueel of ik straks bij de marathon in Amsterdam met hem mee moet gaan. Nu je broer Paul in Amsterdan niet meer als haas kan fungeren ga ik een hele kluif aan die Stefan krijgen. ‘De wetten van de marathon’ zullen het uitwijzen, zou Paul zeggen….voorlopig lijkt me die 3.30 uur iets te hoog gegrepen….we gaan het zien….nogmaals dank voor die ereplaats op je web-log.
    groeten, kees

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.